Vegan Life Festival

Το Vegan Life Festival, σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Θεσσαλονίκης, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, στις 13 και 14 Απριλίου 2019, από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 11.00 το βράδυ, στο φουαγιέ του Δημαρχείου της πόλης με ελεύθερη είσοδο για μικρούς και μεγάλους!

Το Vegan Life Festival, ανοίγει τις πόρτες του για δύο ημέρες γεμάτες απολαυστικό vegan φαγητό, cruelty free αλλά και zero waste προϊόντα, ενημέρωση από ακτιβιστικές ομάδες, εργαστήρια, μοναδικές ομιλίες σχετικά με τα δικαιώματα των ζώων, το περιβάλλον, την υγιεινή φυτοφαγία, δραστηριότητες για τα παιδιά μας και την μεγαλύτερη και πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση ανθρώπων που ενδιαφέρονται για έναν καλύτερο τρόπο ζωής προς τα ζώα, τον πλανήτη μας και τον άνθρωπο!

Με περισσότερους από 70 πάγκους εκθετών, αναμενόμενη επισκεψιμότητα άνω των 5.000 ατόμων, το Vegan Life Festival ανεβάζει πάλι τον πήχη και απευθύνεται σε όλους και όλες που ενδιαφέρονται για τον vegan τρόπο ζωής, τα ζώα, το περιβάλλον και όσους θέλουν να ενημερωθούν για τα πολλαπλά οφέλη του!

Πηγή: Vegan Life Festival

 

Το Aliment Lab, κατανοώντας τον ορισμό της vegan διατροφής, των διατροφικών απαιτήσεων που έχουν οι vegan καταναλωτές, παρέχει την υπηρεσία εργαστηριακών αναλύσεων στα τρόφιμα που θέλουν να φέρουν την ετικέτα Vegan. Γίνονται εργαστηριακές αναλύσεις για την παρουσία γάλακτος και ζωικής προέλευσης συστατικά.

Στο Aliment Lab με την συνεχή ενημέρωση για τα νέα νομοθετικά πλαίσια περί των τροφίμων, μπορούμε να προετοιμάσουμε την επιχείρησή σας για επερχόμενη πιστοποίηση από αναγνωρισμένα πρότυπα των τροφίμων όπως ISO 22000, BRC, IFS, FSSC καθώς και την μελέτη Haccp που είναι βασική απαίτηση νομοθεσίας για τις επιχειρήσεις τροφίμων.

Στις συμβουλευτικές μας υπηρεσίες, παρέχουμε επίσης την υπηρεσία R&D (Research & Development), για την ανάπτυξη νέων, καινοτόμων προϊόντων που θέλουν οι επιχειρήσεις τροφίμων να εντάξουν στην αγορά. Στην vegan διατροφή, υπάρχουν απεριόριστες δυνατότητες και μεγάλο γαστρονομικό ενδιαφέρον για τα vegan τρόφιμα.Αφήστε μια απάντηση