Οργανοληπτική αξιολόγηση

Οργανοληπτική αξιολόγηση aliment lab

Η οργανοληπτική αξιολόγηση ή ο έλεγχος με τις αισθήσεις μπορεί να πραγματοποιηθεί στο γενικότερο πλαίσιο του ποιοτικού ελέγχου του προϊόντος, αλλά και για τον προσδιορισμό του χρόνου ελάχιστης διατηρησιμότητας ή τη διαπίστωση μεταβολών των οργανοληπτικών του ιδιοτήτων (οσμή, γεύση, χρώμα, υφή, γενική εμφάνιση κτλ.) κατά τη διάρκεια της συντήρησής του ή μετά τη συσκευασία του.

Το εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό του εργαστηρίου  «ALIMENT LAB» μπορεί να πραγματοποιήσει με αξιόπιστο τρόπο την οργανοληπτική αξιολόγηση οποιουδήποτε είδους τροφίμου – προϊόντος, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας και της εμπορευσιμότητάς του.

Μπορούμε να βοηθήσουμε;

Περιμένουμε να ακούσουμε κάθε σας πρόβλημα και να σας εξυπηρετήσουμε!

Εκπληκτική επαγγελματίας. Μας βοήθησε με τις συμβουλές της και τις χημικές αναλύσεις του εργαστηρίου της να εισάγουμε ένα καινοτόμο προϊόν διατροφής και να εδραιωθούμε σε μια αγορά υπερανταγωνιστική. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα του εργαστηρίου.

Δημήτρης Φέκας
Μήχ. Πληροφορικής - Επικοινωνιολόγος

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο!