Εξαγωγές

eksagoges

FDA registration

Το προσωπικό του Aliment Lab αναλαμβάνει την εγγραφή στο μητρώο του FDA, προκειμένου να προχωρήσει ομαλά η διαδικασία της εξαγωγής προϊόντων.

Preventive Controls Qualified Individual (PCQI)

Η νέα νομοθεσία των ΗΠΑ σχετικά με τα τρόφιμα (FSMA: Food Safety Modernization Act), επηρεάζει όλες τις επιχειρήσεις που εξάγουν τρόφιμα στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με τη νομοθεσία, όλες οι εξαγωγικές προς τις ΗΠΑ επιχειρήσεις τροφίμων, όμοια με τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται παραγωγικά στις ΗΠΑ, πρέπει να έχουν τουλάχιστον έναν εγκεκριμένο σύμβουλο από το FDA, τον PCQI (Preventive Control Qualified Individual), βασική ευθύνη του οποίου θα είναι να αναπτύξει – διαμορφώσει – αναβαθμίσει το σχέδιο/σύστημα ασφάλειας των τροφίμων της επιχείρησης (Food Safety Plan) με βάσει τις απαιτήσεις της νομοθεσίας τροφίμων των ΗΠΑ και θα έχει την επίβλεψη της εφαρμογής του σχεδίου και την επικοινωνία με τον/τους εισαγωγείς στην Αμερική.

Το Aliment Lab διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο έχει ολοκληρώσει με επιτυχία την κατάρτιση του FDA πάνω στην ανάπτυξη και εφαρμογή του συστήματος ασφάλειας των τροφίμων σε επιχειρήσεις παραγωγής τροφίμων (Food Safety Plan) με βάσει τις απαιτήσεις της νομοθεσίας τροφίμων των ΗΠΑ.

Food Labeling

Παρέχονται υπηρεσίες σύνταξης ετικετών προϊόντων σύμφωνα με την Εθνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία, καθώς και σύνταξη ετικετών για προϊόντα προς εξαγωγή σε χώρες όπως οι Η.Π.Α., ο Καναδάς, η Ρωσία, κ.α.

Μπορούμε να βοηθήσουμε;

Περιμένουμε να ακούσουμε κάθε σας πρόβλημα και να σας εξυπηρετήσουμε!

Εκπληκτική επαγγελματίας. Μας βοήθησε με τις συμβουλές της και τις χημικές αναλύσεις του εργαστηρίου της να εισάγουμε ένα καινοτόμο προϊόν διατροφής και να εδραιωθούμε σε μια αγορά υπερανταγωνιστική. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα του εργαστηρίου.

Δημήτρης Φέκας
Μήχ. Πληροφορικής - Επικοινωνιολόγος,

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο!