MEAT DAYS 2014

Η 3η διοργάνωση της MEAT DAYS ανανεώνει το ραντεβού της με την αγορά κρέατος για το Νοέμβριο του 2014. Ήδη ένας μεγάλος αριθμός νέων εκθετών εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για συμμετοχή.
Όλα δείχνουν ότι η επόμενη διοργάνωση θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία.
Έμποροι, Παραγωγοί, Εξοπλισμοί, Αντιπρόσωποι
Θα είναι όλοι εκεί!

TI ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ:

• Προϊόντα, παραγωγούς και εμπόρους κρέατος, πουλερικών, κρεατοσκευασμάτων και αλλαντικών.
• Εκτροφείς βοοειδών, χοιρινών και πουλερικών.
• Κονικλοτροφία και εκτροφείς θηραμάτων.
• Αντιπροσώπους κρέατος και πουλερικών.
• Εταιρείες εμπορίας μπαχαρικών, καρυκευμάτων και Α’ υλών για τη βιομηχανία τροφίμων.
• Εξοπλισμούς καταστημάτων για κρεοπωλεία, ψητοπωλεία και επαγγελματικές κουζίνες.
• Εξοπλισμούς για τεμαχισμό και επεξεργασία κρέατος.
• Βιομηχανικούς εξοπλισμούς και μηχανήματα για εργαστήρια επεξεργασίας κρέατος, σφαγεία και βιομηχανίες.
• Συσκευασίες προϊόντων κρέατος (υλικά και μηχανήματα), Ζυγιστικά συστήματα).
• Βιτρίνες-ψυγεία, βιομηχανική ψύξη και θαλάμους.
• Επαγγελματικά οχήματα για μεταφορά υπό ψύξη, cold logistics.
• Υπηρεσίες πιστοποίησης, εκπαίδευσης, απολύμανσης

ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ:

• ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ • DELICATESSEN • ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ • ΑΛΥΣΙΔΕΣ SUPER MARKETS • ΕΜΠΟΡΟΥΣ • ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ • ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ • ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ • ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ:

Το Κέντρο Εκδηλώσεων METROPOLITAN EXPO βρίσκεται στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”, στα Σπάτα Αττικής, μόλις 2 χλμ μετά από τα κτίρια του και λίγα λεπτά από τον σταθμό του MΕΤΡΟ και του Προαστιακού Σιδηρόδρομου.
Με μέσα μαζικής μεταφοράς: • Μετρό γραμμή 3 • Προαστιακός •
Με λεωφορεία: Χ93 (Σταθμός ΚΤΕΛ Κηφισού), Χ95 (Σύνταγμα), Χ96 (Λιμάνι Πειραιά), Χ97 (Σταθμός Μετρό Δάφνης)
* Δωρεάν μεταφορά επισκεπτών με πούλμαν στο Εκθεσιακό Κέντρο από και προς το Αεροδρόμιο (αφετηρία πούλμαν απέναντι από την έξοδο 2 στο επίπεδο αφίξεων) και στο Σταθμό Μετρό “Κορωπί”
Με αυτοκίνητο: Mέσω της Αττικής Οδού ή της Λ. Λαυρίου, ακολουθείτε την σήμανση προς Αεροδρόμιο και κατόπιν προς Τεχνική Βάση και Εκθεσιακό Κέντρο

ΗΜΕΡΙΔΕΣ – ΣΥΝΕΔΡΙΑ – ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ:

✓“Σύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής για τα παραδοσιακά κρεατοπαρασκευάσματα, αλλαντικά και γαλακτοκομικά προϊόντα”. Ημερίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Τροφίμων (Π.Ε.ΤΕ.Τ.)
✓ Ημερίδα για τις νέες νομοθεσίες για κρεοπωλεία, εργαστήρια & βιομηχανίες επεξεργασίας κρέατος.
✓ Τροποποιήσεις και νέες διατάξεις στον νέο Κώδικα Τροφίμων και Ποτών για τα προϊόντα κρέατος.
✓ Ο 2oς Διαγωνισμός δημιουργίας πρωτότυπων κρεατοσκευασμάτων για κρεοπωλεία διοργανώνεται από το περιοδικό MEAT PLACE και την εταιρεία PROVIL.
✓ Σεμινάρια παραγωγής παρασκευασμάτων για κρεοπώλες.
✓ Επίδειξη κοπής κρέατος, σε συνεργασία με την εταιρεία Bovillage
✓ 3η ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ • Αξιολόγηση-Ανάδειξη-Βράβευση ελληνικών προϊόντων ανώτερης ποιότητας, τα οποία θα πληρούν
διεθνή standards.
• Προβολή της ελληνικής αλλαντοποιίας και βιομηχανίας κρέατος με τη δημιουργία ενός θεσμού που προσδίδει προστιθέμενη αξία στα προϊόντα.

ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 10.00 – 20.00
Κυριακή 2 Νοεμβρίου 10.00 – 20.00
Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 12.00 – 20.00

Η πρόσκληση της έκθεσης: http://www.meatdays.gr/images/usrImage/0932461001412167554..pdf