3η ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ

Μετά την 1η διοργάνωση που έλαβε χώρα στην έκθεση ΜΕΑΤ DAYS 2012 και την 2η διοργάνωση στην έκθεση ΜΕΑΤ DAYS 2013, η διοργάνωση της οργανοληπτικής αξιολόγησης προϊόντων κρέατος, συνεχίζεται και βελτιώνεται επί της διαδικασίας, με σκοπό να αναδείξει τα ελληνικά ποιοτικά προϊόντα κρέατος και να αυξήσει την εμπιστοσύνη των προϊόντων αυτών σε επαγγελματίες και καταναλωτές.

Η 3η διοργάνωση έπειτα από την επιτυχία που γνώρισε και το πλήθος των δειγμάτων που έστειλαν οι Έλληνες παραγωγοί στις 2 προηγούμενες Οργανοληπτικές Αξιολογήσεις, έχει θεσπίσει μία ακόμα πιο έγκυρη και αδιάβλητη διαδικασία και θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την έκθεση MΕΑΤ DAYS 2014 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Οι αξιολογητές θα παρακολουθήσουν ειδικά σεμινάρια, τα οποία θα πραγματοποιηθούν λίγο πριν τη διεξαγωγή της 3ης Οργανοληπτικής Αξιολόγησης στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη. Αυτά θα είναι σχετικά με τη διαδικασία και τον τρόπο εξέτασης των προϊόντων και η παρακολούθηση τους θα είναι προαιρετική από τους Έλληνες παραγωγούς που επιθυμούν να συμμετέχουν στην Αξιολόγηση.

Περισσότερες πληροφορίες: www.meatdays.gr/