ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ

unnamed

Οι σύγχρονες τάσεις στη συσκευασία είναι στο πεδίο των αναζητήσεων και της ενημέρωσης που προσφέρει το περιοδικό Meat News. Το περιοδικό θα λάβει μέρος στην έκθεση SYSKEVASIA που γίνεται στις 7-10 Νοεμβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο MEC, στην Παιανία (stand D33).

Στο πλαίσιο της έκθεσης το Meat News θα πραγματοποιήσει ειδική εκδήλωση με θέμα «Καινοτόμες ιδέες για την τυποποίηση κρέατος», θα προσπαθήσει να παρουσιάσει πλευρές του ζητήματος.

Μαζί μας δυο εισηγητές από το χώρο της βιομηχανίας: ο Δημήτρης Δράκος, υπεύθυνος του τμήματος συσκευασίας τροφίμων της εταιρείας Βαμβακάς Βιομηχανικός Εξοπλισμός, θα παρουσιάσει Μηχανήματα και υλικά συσκευασίας τροφίμων και ο Αυγερινός Χατζηχρυσός, διευθύνων σύμβουλος και εμπορικός διευθυντής της FORLABELS, θα μιλήσει με θέμα: Συσκευασία κρέατος -Νέες δυνατότητες, νέες ευκαιρίες που αφορούν στις αυτοκόλλητες ετικέτες. Το πάνελ θα πλαισιώσει ο Δρ. Νικόλαος Α. Κατερέλος, προϊστάμενος τμήματος Ενημέρωσης της διεύθυνσης Εκπαίδευσης – Ενημέρωσης – Πληροφορικής του ΕΦΕΤ, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: Η έξυπνη χρήση της νομοθεσίας για καινοτομικές δράσεις στη συσκευασία κρέατος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 10 Νοεμβρίου, ώρα 13.00, στην αίθουσα συνεδρίων του MEC.

Δηλώστε συμμετοχή στο e-mail: info@meatnews.gr, ή στο τηλ. 210 8210028