Sensory evaluation

Οργανοληπτική αξιολόγηση aliment lab

Η οργανοληπτική αξιολόγηση ή ο έλεγχος με τις αισθήσεις μπορεί να πραγματοποιηθεί στο γενικότερο πλαίσιο του ποιοτικού ελέγχου του προϊόντος, αλλά και για τον προσδιορισμό του χρόνου ελάχιστης διατηρησιμότητας ή τη διαπίστωση μεταβολών των οργανοληπτικών του ιδιοτήτων (οσμή, γεύση, χρώμα, υφή, γενική εμφάνιση κτλ.) κατά τη διάρκεια της συντήρησής του ή μετά τη συσκευασία του.

Το εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό του εργαστηρίου  «ALIMENT LAB» μπορεί να πραγματοποιήσει με αξιόπιστο τρόπο την οργανοληπτική αξιολόγηση οποιουδήποτε είδους τροφίμου – προϊόντος, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας και της εμπορευσιμότητάς του.

How can we help you?

Contact us at the AlimentLab office or submit a business inquiry online.

Excellent professional

Kalokasidis Konstantinos

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο!