Δευτέρα. έως Σάββατο: 9:00 - 20:00 Προσοχή! Παραλαβή δειγμάτων έως τις 17:00
Aliment Lab
Ν. Πλαστήρα 3 (Τριανδρία), 553 37 Θεσσαλονίκη
E-mail: info@alimentlab.gr
2310 837 135 Επικοινωνήστε μαζί μας
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΣΤΟΡΙΚΟ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
    • ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
    • ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
      • ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ
      • ΧΗΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ
      • ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ
      • ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΛΙΟΥ
      • ΑΝΑΛΥΣΗ ΝΩΠΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
      • ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΖΩΗΣ
      • ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΩΝ
      • ΕΛΕΓΧΟΣ ΝΟΘΕΙΑΣ
      • ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
    • ΑΝΑΛΥΣΗ ΝΕΡΟΥ
      • ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ
    • ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ HALAL
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
      • ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ
      • ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ SALMONELLA SPP
      • ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΤΙΚΩΝ ΙΣΤΩΝ
    • ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ
    • ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
    • ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΕΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ (R&D)
    • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
    • ΕΞΑΓΩΓΕΣ
      • ΝΕΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
    • ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ
  • ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ
  • ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Ελληνικα
  • Αγγλικα
Aliment Lab
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΣΤΟΡΙΚΟ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
    • ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
    • ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
      • ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ
      • ΧΗΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ
      • ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ
      • ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΛΙΟΥ
      • ΑΝΑΛΥΣΗ ΝΩΠΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
      • ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΖΩΗΣ
      • ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΩΝ
      • ΕΛΕΓΧΟΣ ΝΟΘΕΙΑΣ
      • ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
    • ΑΝΑΛΥΣΗ ΝΕΡΟΥ
      • ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ
    • ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ HALAL
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
      • ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ
      • ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ SALMONELLA SPP
      • ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΤΙΚΩΝ ΙΣΤΩΝ
    • ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ
    • ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
    • ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΕΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ (R&D)
    • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
    • ΕΞΑΓΩΓΕΣ
      • ΝΕΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
    • ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ
  • ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ
  • ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Ελληνικα
  • Αγγλικα
2310 837 135 Επικοινωνήστε μαζί μας
E-mail: info@alimentlab.gr
Ν. Πλαστήρα 3 (Τριανδρία), 553 37 Θεσσαλονίκη
Homenews
  • Food Safety for Cancer Patients

    • 13 Φεβρουαρίου, 2015
    • Posted by: jimfek
    • Category:
    Δεν υπάρχουν Σχόλια
    περισσότερα
  • Washington Floats Proactive Plan to Make Raw Oysters Safer

    • 11 Φεβρουαρίου, 2015
    • Posted by: jimfek
    • Category:
    Δεν υπάρχουν Σχόλια
    περισσότερα
  • Added fructose is ‘a principal driver of type 2 diabetes’ In Mayo Clinic Proceedings, experts urge drastic reductions in the consumption of added sugars By Eileen Leahy

    • 30 Ιανουαρίου, 2015
    • Posted by: jimfek
    • Category:
    Δεν υπάρχουν Σχόλια
    περισσότερα
  • New Book Explores Food Safety and the True Cost of Cheap Meat ‘The Chain: Farm, Factory, and the Fate of Our Food,’ by Ted Genoways

    • 30 Ιανουαρίου, 2015
    • Posted by: jimfek
    • Category:
    Δεν υπάρχουν Σχόλια
    περισσότερα
  • Bacteria that causes foodborne illness can’t be smelled or tasted. Hang our handy cold storage chart on your fridge so you can make sure your perishable foods are safe.

    • 30 Ιανουαρίου, 2015
    • Posted by: jimfek
    • Category:
    Δεν υπάρχουν Σχόλια
    περισσότερα
  • Οι επιστήμονες ανακάλυψαν πως να «ξε-βράζουν» ένα βραστό αυγό και όχι, δεν είναι τόσο ασήμαντο όσο ακούγεται

    • 29 Ιανουαρίου, 2015
    • Posted by: jimfek
    • Category:
    Δεν υπάρχουν Σχόλια
    περισσότερα
  • White House Wants to Nearly Double Funding for Antibiotic Resistance Fight

    • 28 Ιανουαρίου, 2015
    • Posted by: jimfek
    • Category:
    Δεν υπάρχουν Σχόλια
    περισσότερα
  • Υποσυνείδητο Marketing-Το marketing με απλά λόγια

    • 28 Ιανουαρίου, 2015
    • Posted by: jimfek
    • Category:
    Δεν υπάρχουν Σχόλια
    περισσότερα
  • Avian Flu Detected in Foster Farms Turkey Flock

    • 28 Ιανουαρίου, 2015
    • Posted by: jimfek
    • Category:
    Δεν υπάρχουν Σχόλια
    περισσότερα
  • Mechanism of Resistance in Gram-negative Bacteria to Beta-Lactam Antibiotics

    • 25 Ιανουαρίου, 2015
    • Posted by: jimfek
    • Category:
    Δεν υπάρχουν Σχόλια
    περισσότερα
  • 1
  • …
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • …
  • 14
Το Εργαστήριο Μας
Μπορούμε να βοηθήσουμε;

Περιμένουμε να ακούσουμε κάθε σας πρόβλημα και να σας εξυπηρετήσουμε!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκπληκτική επαγγελματίας. Μας βοήθησε με τις συμβουλές της και τις χημικές αναλύσεις του εργαστηρίου της να εισάγουμε ένα καινοτόμο προϊόν διατροφής και να εδραιωθούμε σε μια αγορά υπερανταγωνιστική. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα του εργαστηρίου.

Δημήτρης Φέκας
Μήχ. Πληροφορικής - Επικοινωνιολόγος
Πρόσφατα άρθρα
  • Διευκρινίσεις σχετικά με την επισήμανση του κατεψυγμένου κρέατος, κρεατοσκευασμάτων και αλιευμάτων.
  • Κίνημα Zero Waste: Στοχεύοντας σε έναν κόσμο χωρίς σκουπίδια.
  • Εύρεση χημικού επιμολυντή σε σουσάμι εισαγωγής
  • Φυτικά Τυριά και Υποκατάστατα Κρέατος; Δείτε ποιούς όρους απαγόρευσε η ΕΕ.
  • ΚΑΡΥΔΑ μια τροφή με ευεργετικές ιδιότητες.
Aliment Lab

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας προσφέρει την εμπειρία και τις γνώσεις του για να σας βοηθήσει σε κάθε πρόβλημά σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  • Διευκρινίσεις σχετικά με την επισήμανση του κατεψυγμένου κρέατος, κρεατοσκευασμάτων και αλιευμάτων. 1 Μαρτίου, 2021
  • Κίνημα Zero Waste: Στοχεύοντας σε έναν κόσμο χωρίς σκουπίδια. 27 Δεκεμβρίου, 2020

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Ποιοτικός έλεγχος τροφίμων
  • Ανάλυση Νερού
  • Πιστοποίηση Halal
  • Περιβαλλοντική παρακολούθηση
  • Εκπαίδευση
  • Συμβουλευτική
Copyright © 2017 Aliment Lab Design - Development, SEO, Marketing by Fekas Brothers Investing & e-commerce Group . All Rights Reserved
  • Αύξηση Γραμματοσειράς
  • Μείωση Γραμματοσειράς
  • Μαύρο & Άσπρο
  • Αντιστρεμένα Χρώματα
  • Επισήμανση συνδέσμων
  • Κανονική Γραμματοσειρά
  • Επαναφορά
Real Accessability
  • Ελληνικα
  • Αγγλικα