Πράσινη Πολιτική

Πράσινη Πολιτική aliment lab

Το Aliment Lab ακολουθώντας μια πορεία συνεχούς ανάπτυξης, επιδιώκει την ορθολογική και στοχευμένη χρήση των φυσικών πόρων, μειώνοντας τις τυχόν αρνητικές επιπτώσεις των δραστηριοτήτων του στο περιβάλλον φροντίζοντας ταυτόχρονα για την ασφάλεια των εργαζομένων του.

Η έννοια της περιβαλλοντικής ευαισθησίας και διαχείρισης εντάσσεται στις βασικές αξίες του εργαστηρίου και υιοθετείται από το σύνολο των εργαζομένων, για αυτό και το προσωπικό του εκπαιδεύεται και επιμορφώνεται διαρκώς σε θέματα Περιβάλλοντος.

Το Aliment Lab υλοποιεί μία σειρά ενεργειών οι οποίες αποτελούν στοιχειοθετούν την Πράσινης Πολιτική που εφαρμόζει, στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης, τόσο για την προστασία του περιβάλλοντος όσο και των εργαζομένων.

Ενδεικτικά στο Aliment Lab:

  • Με το πέρας των μικροβιολογικών αναλύσεων τα τρυβλία με τις καλλιέργειες μικροοργανισμών και τα χρησιμοποιημένα υλικά τοποθετούνται σε ειδικές σακούλες και αποστειρώνονται σε αυτόκαυστο, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος επιμόλυνσης κατά την απόρριψή τους.
  • Με το πέρας των χημικών αναλύσεων τα υγρά απόβλητα που χαρακτηρίζονται επικίνδυνα συγκεντρώνονται ανά κατηγορία (οργανικά, υδατικά) σε ειδικές φιάλες με στόχο την διάθεσή τους σε εταιρεία διαχείρισης υγρών αποβλήτων.
  • Η πλύση των σκευών γίνεται σε ειδικό πλυντήριο για μέγιστη εξοικονόμηση ρεύματος και νερού.
  • Πραγματοποιείται ανακύκλωση χαρτιού, μπαταριών, τόνερ/μελανοδοχείων και παλιών συσκευών.
Μπορούμε να βοηθήσουμε;

Περιμένουμε να ακούσουμε κάθε σας πρόβλημα και να σας εξυπηρετήσουμε!

Εκπληκτική επαγγελματίας. Μας βοήθησε με τις συμβουλές της και τις χημικές αναλύσεις του εργαστηρίου της να εισάγουμε ένα καινοτόμο προϊόν διατροφής και να εδραιωθούμε σε μια αγορά υπερανταγωνιστική. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα του εργαστηρίου.

Δημήτρης Φέκας
Μήχ. Πληροφορικής - Επικοινωνιολόγος

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο!