Η “Gourmet Exhibition” στο λιμάνι της Θεσσαλονίκη

Η Gourmet Exhibition αποτελεί πλέον ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα όσον αφορά την προώθηση εκλεκτών προϊόντων delicatessen, ελαιόλαδου, ελιάς, μελιού, βοτάνων αρωματικών φυτών, αρτυμάτων και προϊόντων προσωπικής περιποίησης.  

Με την Gourmet Exhibition λαμβάνεται χώρα ένα πρωτοποριακό γαστρονομικό ταξίδι, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην αποθήκη Γ στο λιμάνι, στις 6, 7 και 8 Απριλίου 2019 πλημμυρίζοντας το κέντρο της πόλης με γεύσεις και αρώματα.

Αποτελεί πόλο συνάντησης κορυφαίων χονδρέμπορων και αγοραστών από την Ευρώπη και την Ελλάδα, οι οποίοι στην έκθεση ανακαλύπτουν νέα εκλεκτά προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες τους από διαλεγμένους παραγωγούς. Με την αύξηση του επενδυτικού κεφαλαίου για το χτίσιμο νέων συνεργασιών, ενισχύουμε την μεγάλη προσέλευση επιχειρηματιών από τον κλάδο των τροφίμων.

Στο κοινό της πόλης όπως και στους επισκέπτες της δίνεται η δυνατότητα να ταξιδέψουν σε γεύσεις και αρώματα που έχουν πηγάσει από νέες ιδέες, γαστρονομικές απολαύσεις, ώστε να γνωρίσουν καλύτερα εκλεκτά προϊόντα, τους παραγωγούς και σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις.



Αφήστε μια απάντηση