Μάγρα ΤαξιαρχούλαΔιευθύντρια Aliment Lab

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Επώνυμο: Μάγρα
  • Όνομα: Ταξιαρχούλα
  • Ημερομηνία γέννησης: 3 Οκτωβρίου 1982
  • Τόπος καταγωγής: Θεσσαλονίκη

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

2000

Απολυτήριο Λυκείου από τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια «Ο Απόστολος Παύλος».

2000-2005

Πτυχίο κατεύθυνσης «Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων» της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ..

Παράλληλα με τα υποχρεωτικά και τα προαιρετικά μαθήματα, πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω δραστηριότητες:

(α) Πρακτική άσκηση στο Εργαστήριο Τεχνολογίας Τροφίμων Ζωικής Προέλευσης της Κτηνιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. (από Ιούλιο 2004 έως Αύγουστο 2004), στα πλαίσια ερευνητικού προγράμματος, που αφορούσε:

  • στο χειρισμό καλλιεργειών μικροοργανισμών (οξυγαλακτικών βακτηρίων), που παίρνουν μέρος σε ζυμώσεις των τροφίμων και
  • στις αναλύσεις των προϊόντων των ζυμώσεων αυτών

(β) Πτυχιακή εργασία (από Οκτώβριο 2004 έως Ιούνιο 2005), η οποία εκπονήθηκε στα εργαστήρια Τεχνολογίας Κρέατος και Λαχανοκομίας στο αγρόκτημα της Γεωπονικής Σχολής και στο εργαστήριο Διατροφής της Κτηνιατρικής Σχολής

του Α.Π.Θ., με τίτλο: «Η επίδραση του κατεψυγμένου και του αφυδατωμένου πράσου στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ελληνικών παραδοσιακών χωριάτικων λουκάνικων». Η παραπάνω εργασία δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Meat Science.

2005-2008

Μεταπτυχιακό δίπλωμα «Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής» του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, σε συνεργασία με τα Τμήματα Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του Α.Τ.Ε.Ι.Θ..

Μεταπτυχιακή διατριβή, η οποία εκπονήθηκε στο Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του Α.Τ.Ε.Ι.Θ., με θέμα: «Μελέτη της ρεολογικής συμπεριφοράς και των κύριων ομάδων μικροοργανισμών του κεφίρ». Η παραπάνω εργασία έχει δημοσιευτεί στο Journalof Texture Studies.

2008–2015

Διδάκτορας της Κτηνιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. στον Τομέα Υγιεινής και Τεχνολογίας Τροφίμων Ζωικής Προέλευσης, με θέμα: «Παραγωγή αλλαντικών ωρίμασης (αέρος) με προβιοτικά, πρεβιοτικά και ελαιόλαδο»

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Αγγλικά : Δίπλωμα Proficiency Michigan (C2), με επάρκεια διδασκαλίας

Γαλλικά: Δίπλωμα 2e Degré του Πανεπιστημίου Paris-Sorbonne (C2), με επάρκεια διδασκαλίας

Γερμανικά: Δίπλωμα Zertificat Deutsch (B2)

Ιταλικά: Δίπλωμα Diploma di lingua italiana (B2)

ΧΡΗΣΗ Η/Υ

ECDL Core Certificate (Windows, Word, Excel, Power Point, Access, Internet)

Προγράμματα Στατιστικής (Minitab και SPSS)

Πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας (Adobe Photoshop)

Η Dr. Ταξιαρχούλα Μάργα έχει λάβει μέρος από το 2006 έως σήμερα σε πολλές Επιστημονικές Εργασίες με μεγάλη επιτυχία καθώς επίσης της έχουν χορηγηθεί αξιόλογες υποτροφίες όπως:

2001-2002   Προπτυχιακή Υπότροφος του Ι.Κ.Υ.

2005-2006   Μεταπτυχιακή Υπότροφος της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

2011               Υπότροφος Αριστείας Υποψήφιων Διδακτόρων της Επιτροπής Ερευνών του Α.Π.Θ..

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

2008

Συμμετοχή στο ευρωπαϊκό ερευνητικό πρόγραμμα με κωδικό 81632, με θέμα: «Ενεργή βιολογική παρακολούθηση και απομάκρυνση των τοξινών σε οικοσυστήματα υδατοκαλλιεργειών και οστρακοειδών – συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης ενός solid phase in situ ecosystem sampler και της αποτοξίνωσης των οστρακοειδών».

2013

Συμμετοχή στο ερευνητικό πρόγραμμα, με θέμα: «Αποτελεσματικότητα του προβιοτικού BioPlus 2B σε απογαλακτισμένα χοιρίδια» (κωδικός 88362). Στα πλαίσια του προγράμματος, πραγματοποιήθηκαν μικροβιολογικές και χημικές αναλύσεις σε δείγματα ζωοτροφών.

2013-2015

Συμμετοχή σε ερευνητικό έργο συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης ΕΤΠΑ) και εθνικούς πόρους στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα»

του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) 2007 – 2013-Εθνική Δράση «Συνεργασία 2011: Συμπράξεις παραγωγικών και ερευνητικών ιδρυμάτων στην Εστιασμένους Ερευνητικούς και Τεχνολογικούς Τομείς» της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας.

Τίτλος έργου: Παραγωγή βιολειτουργικών τροφίμων (λουκάνικα και γαλακτοκομικά) με την προσθήκη προβιοτικών απομονωμένων από γαλακτοκομικά προϊόντα (2013-2015), Κωδικός Έργου Ε.Λ.Κ.Ε. Α.Π.Θ.: 88971,  επιστημονικά υπεύθυνος αν. καθ. Νικόλαος Σούλτος, Έναρξη: 17/12/2013, Λήξη:30/06/2015, Προϋπολογισμός 200.000 €, Διαδικασία επιλογής: ανταγωνιστική. Συμμετέχοντες φορείς Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Πανεπιστήμιο Πατρών, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

2015

Συμμετοχή στο ερευνητικό πρόγραμμα, με θέμα: «Εκτίμηση της αποτεσματικότητας του προβιοτικού Calsporin (Bacilus subtilis C-3102) σε παχυνόμενους χοίρους» (κωδικος 89188). Στα πλαίσια του προγράμματος, πραγματοποιήθηκαν μικροβιολογικές και χημικές αναλύσεις σε δείγματα ζωοτροφών.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

2008

Ως ελεύθερη επαγγελματίας, σε θέματα συμβουλευτικής διατροφικών επιχειρήσεων και μαζικής εστίασης.

2008-2009

Ως γεωπόνος-τεχνολόγος τροφίμων, στον Ελληνικό Οργανισμό Γάλακτος και Κρέατος (ΕΛ.Ο.ΓΑ.Κ.), με σύμβαση απασχόλησης ορισμένου χρόνου, με αντικείμενο εργασίας τον έλεγχο των ισοζυγίων γάλακτος και κρέατος.

2009-2010

Ως ελεύθερη επαγγελματίας, σε θέματα συμβουλευτικής διατροφικών επιχειρήσεων και μαζικής εστίασης.

2012-2013

Ως γεωπόνος, στον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Ενισχύσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ), με σύμβαση απασχόλησης ορισμένου χρόνου.

2011-σήμερα

Ως διευθύντρια, τεχνικός υπεύθυνος και υπεύθυνη μικροβιολογικού εργαστηρίου στο διαπιστευμένο από τον ΕΣΥΔ ιδιωτικό εργαστήριο συμβουλευτικής και ανάλυσης τροφίμων και νερών, με την επωνυμία ALIMENT LAB. Το εργαστήριο έχει ως αντικείμενο τις μικροβιολογικές και χημικές αναλύσεις τροφίμων και νερών, καθώς και τη σύνταξη μελετών ISO 22000, ISO 9001, ISO 14001, ISO 17025 και συμβουλευτική υποστήριξη επιχειρήσεων παραγωγής τροφίμων και εργαστηρίων δοκιμών.

ΣΥΝΕΔΡΙΑ – ΗΜΕΡΙΔΕΣ – ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

  • Συμμετοχή στο Πανελλήνιο Συνέδριο «Το κρέας και τα προϊόντα του», με προφορική ανακοίνωση. Σούλτος Ν., Αμβροσιάδης Ι., Τζήκας Ζ., Μάγρα Τ., Λάζου Θ., Παπαβέργου Α., Ιωσηφίδου Ε., Πλέσσας Σ., Αλεξόπουλος Α., Μπεζιρτζόγλου Ε. (2017) Επίδραση του “προβιοτικού στελέχους” Lactobacillus paracasei K5 στην παραγωγή αλλαντικών ωρίμανσης. Θεσσαλονίκη 3-5/02/2017, τόμος πρακτικών συνεδρίου σελ. 522-528.
  • Παρακολούθηση σεμιναρίου 8 ωρών, με θέμα «Επαλήθευση Μικροβιολογικών Μεθόδων – Εκτίμηση Αβεβαιότητας – Εσωτερικός Ποιοτικός Έλεγχος Ποιότητας», που διοργάνωσε η Ένωση Ελλήνων Χημικών (Αθήνα, 01/10/2016).
  • Παρακολούθηση σεμιναρίου 25 ωρών, με θέμα «Απεντομώσεις – Μυοκτονίες – Απολυμάνσεις στο αστικό και περιαστικό περιβάλλον: από τη θεωρία στην πράξη», που διοργάνωσε ο Γεωπονικός Σύλλογος Μακεδονίας – Θράκης (Θεσσαλονίκη 8-10/07/2016).
  • Συμμετοχή στο International Scientific Conference on Probiotics and Prebiotics (IPC 2015), με προφορική ανακοίνωση. N. Soultos, I. Ambrosiadis, Z. Tzikas, T. Lazou, T. Magra, E. Iossifidou, E., Papavergou, A. Terpou, M. Kanellaki, A. Bekatorou, A. Koutinas, E. Bezirtzoglou (2015). Physicochemical and microbiological characteristics of dry fermented sausages containing immobilized or free Lactobacillus paracasei. Budapest, Hungary, 22-25/06/2015, τόμος πρακτικών συνεδρίου σελ. 110-111.
  • Συμμετοχή στο International Scientific Conference on Probiotics and Prebiotics (IPC 2015), με προφορική ανακοίνωση. Ambrosiadis I., N. Soultos, T. Magra, T. Lazou, Z. Tzikas, E. Papavergou, E. Iossifidou, S. Plessas, A. Alexopoulos, A. Karapetsas, E. Bezirtzoglou (2015). Effect of potential probiotic Lactobacillus casei and Lactobacillus paracasei on physicochemical and microbiological parameters of dry fermented sausages. Budapest, Hungary, 22-25/06/2015, τόμος πρακτικών συνεδρίου σελ. 56-57.
  • Συμμετοχή στο International Conference on Food and Biosystems Engineering, με προφορική ανακοίνωση. Terpou A., M. Kanellaki, N. Soultos, L. Bosnea, A. Bekatorou,A.A. Koutinas, I. Ambrosiadis, T. Magra, Z. Tzikas, T. Lazou (2015). Sensory evaluation and volatile profile of dry fermented sausages with free and immobilized Lactobacillus paracasei K5. 28-31 May 2015, Mykonos island, FaBE2015 057, τόμος πρακτικών συνεδρίου σελ. 146.
  • Συμμετοχή στο 10th International Symposium on Antimicrobial Agents and Resistance – ISAAR 2015, με προφορική ανακοίνωση, με θέμα: «Antibiotic susceptibility of lactic acid bacteria isolated from fermented sausages produced without starter cultures» (Incheon, Korea 14-15/05/2015).
  • Συμμετοχή στο 10th International Symposium on Antimicrobial Agents and Resistance – ISAAR 2015, με προφορική ανακοίνωση, με θέμα: «Antibiotic susceptibility and potential probiotic properties of Lactobacillus sakei isolates originated from dry fermented sausages» (Incheon, Korea 14-15/05/2015).
  • Συμμετοχή στο 12th Biennial Congress of the Anaerobe Socieety of the Americas – 37th Congress of the Society for Microbial Ecology and Disease, με προφορική ανακοίνωση, με θέμα: «PRODUCTION OF FERMENTED SAUSAGES WITH OLIVE OIL, DIETARY FIBERS AND LACTIC ACID BACTERIA WITH PROBIOTIC PROPERTIES» (Chicago, Illinois USA 28/06- 01/07/2014).
  • Συμμετοχή στο 12th Biennial Congress of the Anaerobe Socieety of the Americas – 37th Congress of the Society for Microbial Ecology and Disease, με προφορική ανακοίνωση, με θέμα: «IDENTIFICATION OF LACTIC ACID BACTERIA ISOLATED FROM GREEK TRADITIONAL FERMENTED SAUSAGES AND THEIR SAFETY CHARACTERISTICS AND PROBIOTIC PROPERTIES» (Chicago, Illinois USA 28/06- 01/07/2014).
  • Παρακολούθηση σεμιναρίου διάρκειας 50 ωρών, στο πλαίσιο του προγράμματος «Τριπτόλεμος» της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς με θέμα: «Από το αλεύρι στο ψωμί: η τεχνολογία Παρασκευής και οι αρχές μάρκετινγκ προιόντων αρτοποιίας και ζυμαρικών» (Θεσσαλονίκη, 31/03-19/05/2014).
  • Παρακολούθηση σεμιναρίου σχετικά με τη διαπίστευση των εργαστηρίων κατά ISO 17025, της Food Allergens Laboratory (Λάρνακα, 15/03/2014).
  • Παρακολούθηση ημερίδας της Διεπιστημονικής Εταιρίας Διασφάλισης Υγιεινής Τροφίμων σχετικά με την επισήμανση των τροφίμων – ΕΚ 1169/2011 (Θεσσαλονίκη 19/10/2013)
  • Παρακολούθηση του 15ου Πανελλήνιου συνεδρίου Ιχθυολόγων με θέμα: “Υδάτινα οικοσυστήματα, χρήσεις, επιπτώσεις και διαχείριση” (Θεσσαλονίκη, 10-13/10/2013).
  • Παρακολούθηση ημερίδας της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρίας με θέμα: «Προτυπα Διασφάλισης της Ασφάλειας ττων τροφίμων στην τροφική αλυσίδα» (Θεσσαλονίκη 25/05/2013).
  • Παρακολούθηση σεμιναρίου του Κτηνιατρικού Εργστηρίου Χαλκίδας (Εθνικό Εργαστήριο Αναφοράς Σαλμονελλών και Εθνικό Εργαστήριο Αναφοράς Μικροβιακών Αντοχών) σχετικά με την ανίχνευση και οροτυπία σαλμονελλών και μικροβιακές αντοχές (Χαλκίδα, 23-24/04/2013).
  • Παρακολούθηση ημερίδας του περιοδικού Meat Place σχετικά με τις νέες υγειονομικές και αγορανομικές διατάξεις και τον νέο κώδικα τροφίμων (Θεσσαλονίκη 10/03/2013).
  • Ομιλία στην ημερίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τα Προβιοτικά Τρόφιμα, με θέμα: «Αλλαντικά αέρος και προβιοτικά» (Θεσσαλονίκη, 09/03/2013).
  • Παρακολούθηση σεμιναρίου εκπαίδευσης σχετικά με το πρότυπο ISO 17025:2005 (Θεσσαλονίκη, 05-26/11/2012).
  • Παρακολούθηση μονοήμερου σεμιναρίου εκπαίδευσης, με θέμα: «Πρόληψη των κινδύνων στην εργασία με τη συμμετοχή όλων» στο πλαίσιο του 1ου έτους της Ευρωπαικής Εκστρατείας «Ασφαλείς και Υγιείς Χώροι Εργασίας» 2012-2013 (Θεσσαλονίκη, 07/11/2012).
  • Συμμετοχή στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Meat days 2012 με προφορική ανακοίνωση, με θέμα: «Συμβολή στη μελέτη του παραδοσιακού Ποντιακού καβουρμά από κρέας αγριόχοιρου» (Αθήνα, 29/09-01/10/2012).
  • Συμμετοχή στο 15th International Feed Technology Symposium “Feed to Food“ με προφορική ανακοίνωση, με θέμα: «Study of Traditional Pontiakos Cavourmas made from Wild Boar Meat» (Novi Sad, Serbia 03-05/10/2012).
  • Συμμετοχή στο 15th International Feed Technology Symposium “Feed to Food“ με προφορική ανακοίνωση, με θέμα: «Production of Fermented Sausages with Olive Oil, probiotics and Dietary Fibers» (Novi Sad, Serbia 03-05/10/2012).
  • Παρακολούθηση ανοιχτής εσπερίδας, με θέμα: «Οι νέες εκδόσεις των προτύπων BRC/Issue 6 και IFS/version 6. Σύγκριση παλιών και νέων εκδόσεων, ομοιότητες, διαφορές» (Θεσσαλονίκη, 08/02/2012).
  • Παρακολούθηση Pre & Probiotics Virtual conference – Building Gut Health Science and Claims (Paris, 01/02/2012).
  • Συμμετοχή στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τροφίμων – Σύγχρονη Προσέγγιση στην Υγιεινή και Ασφάλεια των Τροφίμων – της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρίας, με προφορική ανακοίνωση, με θέμα: «Παραγωγή Αλλαντικών Αέρος με Ελαιόλαδο και Φυτικές Ίνες» (Θεσσαλονίκη, 11-13/11/2011, σελ. 431-436).
  • Συμμετοχή στο 41st Annual Meeting of WEFTA, με θέμα: «Combined Effect of Packaging and Chitosan on the Shelf Life of Fresh Mediterranean Swordfish (fillet steaks) Stored under Refrigeration (4oC)» (Gothenburg-Sweden, 27-30/09/2011).
  • Συμμετοχή στον 1ο εθνικό διαγωνισμό για τη δημιουργία νέων οικολογικών – καινοτόμων τροφίμων και ποτών – Ecotrophelia 2011 του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων, με θέμα: «fermented sausages produced with total replacement of pork fat with olive oil and addition of probiotics and dietary fibers» (Αθήνα, 12/09/2011).
  • Παρακολούθηση μονοήμερου σεμιναρίου εκπαίδευσης σχετικά με το νέο σχήμα Food Safety System Certification FSSC 22000 βασισμένο στις απαιτήσεις του ISO 22000:2005 και BSI-PAS 220:2008, της Tuv Austria Hellas (20/05/2011).
  • Παρακολούθηση πενθήμερου σεμιναρίου εκπαίδευσης επιθεωρητών συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων – HACCP, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2005, της Tuv Austria Hellas (09-10/04/2011 και 15-17/04/2011).
  • Συμμετοχή στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κτηνιατρικής, Παραγωγικών Ζώων, Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων Ζωικής Προέλευσης και Προστασίας του Καταναλωτή της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρίας, με προφορική ανακοίνωση, με θέμα: «Παραγωγή Αλλαντικών Ωρίμασης με Ελαιόλαδο» (Θεσσαλονίκη, 18-20/03/2011, σελ. 168-169).
  • Παρακολούθηση 3ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Τεχνολογίας Ζωικής Παραγωγής του Α.ΤΕ.Ι.Θ. (04/02/2011).
  • Παρακολούθηση 23ου Ιατρικού Συνεδρίου Ενόπλων Δυνάμεων (04-07/11/2010).
  • Παρακολούθηση 3ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Διεπιστημονικής Εταιρείας Διασφάλισης Υγιεινής Τροφίμων  (Δ.Ε.Δ.Υ.Τ.), με θέμα: «Σύγχρονες αντιλήψεις ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων: η σύγκλιση των επιστημών» (04-06/06/2010).
  • Συμμετοχή στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το κρέας και τα προϊόντα του, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με προφορική ανακοίνωση, με θέμα: «Απομόνωση και Ταυτοποίηση Οξυγαλακτικών Βακτηρίων από Παραδοσιακά Αλλαντικά Ωρίμασης» (Αθήνα, 24-26/09/2010, σελ. 409).
  • Παρακολούθηση σεμιναρίου Π.Ε.ΤΕ.Τ. διάρκειας 28 ωρών με θέμα: «ΕΝ ISO 22000:05 Συστήματα Διαχείρησης Ασφάλειας Τροφίμων – Εσωτερικές Επιθεωρήσεις» (17-19/12/2009).
  • Παρακολούθηση ημερίδας του Τομέα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ., με θέμα: «Σύγχρονες εξελίξεις στην Επιστήμη και Τεχνολογία των Υδατανθράκων – Εφαρμογές στη Βιομηχανία Τροφίμων» (23/09/2006).
  • Παρακολούθηση ημερίδας του Τομέα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ. και της Ελληνικής Ένωσης Γεωπόνων – Επιστημόνων Τροφίμων, με θέμα: «Τρόφιμα – Διατροφή – Ευζωία» (05/03/2005).
  • Παρακολούθηση ημερίδας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, με θέμα: «Αγροπεριβαλλοντική Πολιτική – Βιολογική Γεωργία και Κτηνοτροφία» (31/01/2003).

ΜΕΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

  • Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας
  • Γεωπονικό Σύλλογο Μακεδονίας – Θράκης
  • Ελληνική Ένωση Γεωπόνων – Επιστημόνων Τροφίμων

contact details

Ν. Πλαστήρα 3 (Τριανδρία)
553 37 Θεσσαλονίκη

Social Profiles

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας

Μπορούμε να βοηθήσουμε;

Περιμένουμε να ακούσουμε κάθε σας πρόβλημα και να σας εξυπηρετήσουμε!

Εκπληκτική επαγγελματίας. Μας βοήθησε με τις συμβουλές της και τις χημικές αναλύσεις του εργαστηρίου της να εισάγουμε ένα καινοτόμο προϊόν διατροφής και να εδραιωθούμε σε μια αγορά υπερανταγωνιστική. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα του εργαστηρίου.

Δημήτρης Φέκας
Μήχ. Πληροφορικής - Επικοινωνιολόγος

Looking for a First-Class Business Plan Consultant?